Läs tillsammans!

Avkalle

Läs tillsammans!

Funderar du på vad du ska göra i helgen? Har du inga bättre idéer kan du alltid samla några vänner hemma hos dig för att läsa och diskutera böcker. Det kan bli roligare än du tror!

Böcker och vin

Böcker blir mer levande när du diskuterar dem med andra. Att ta del av deras tankar och upplevelser gör att perspektiven kan djupna. För att samtalen ska ta fart kan du välja att beställa vin med hemleverans, då ökar chansen att människor trivs och att de vågar säga vad de tänker. Och eftersom det är vin med hemleverans slipper du lägga tid på att ta dig till systemet för att få hem det du behöver, vilket är väldigt smidigt.

Njut av den nya tiden

Under coronarestriktionerna ställdes mycket in av det vi förknippar med ett levande kulturliv. Nu när det äntligen verkar som att covid håller på att ge sig är det dags att njuta. Gå på teater, konserter, poesiuppläsningar – och hitta på egna arrangemang! Samla vännerna för läsning, starta en bokklubb, eller bjud hem barnen och deras föräldrar till en dag där ni har fokus på böcker. Allt det som var förbjudet är möjligt nu, så det är bara fantasin som sätter gränser för vad du kan göra!

Om författaren

kalle administrator